POLL: Bemoeien we ons niet teveel?

5 Responses to “POLL: Bemoeien we ons niet teveel?

 • TheKingHasSpoken
  7 jaar ago

  Je hebt twee antwoorden en allebei de antwoorden ben ik zowel eens als oneens. Soms denk ik inderdaad dat er geholpen moet worden, en andere momenten denk ik van dat ik hun probleem als ze het niet goed pakken. Klinkt beetje stom maar het ligt echt aan welke situatie het gaat.

  Al met al de neppe rommel moet gewoon ophouden, maar helaas is daar het internet te groot voor.

 • Je kunt mensen altijd wijzen op het feit als ze een hoax delen,althans ik doe dat wel.
  Echter zijn er teveel mensen die toch alles klakkeloos aannemen wat er op Internet voorbij komt. Hetzelfde als dat dit soort mensen echt geloven dat ze een IKEA of AH cadeaupas kunnen winnen bij bv een facebook pagina als likeenwin.nl . IKEA of AH doen niet aan dit soort akties.
  Sommige mensen zijn gewoon niet te helpen en dan houd het voor mij ook op om ze er op te wijzen.

 • Vind je iets interessant genoeg om te delen kijk dan ook even of het waar is. Lijkt iets te mooi om waar te zijn is dat meestal ook. Let ook op de bron.

  • Korreltje Zout
   7 jaar ago

   Hele goeie, Linda! Veel dingen die op oa Facebook voorbij komen zijn geliked of gedeeld door vrienden. Als iedereen kritischer zou zijn op wat hij een like geeft, zou dat al schelen. Wat dat betreft start het bij jezelf.

 • Beetje nadenken zou geen kwaad kunnen..Maar gooi er een paar woorden Door zoals winnen of gratis en alles wordt klakkeloos gedeeld..mij persoonlijk storen die zielige filmpjes het meest vooral van dode mensen en verminkte kinderen. Is dit geen schending van het slachtoffers privacy?? Door alleen al de reactie amen te type krijg je die rotzooi te zien…Wie wat waarom doet iemand dit??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *