Sperma slikken verlaagt kans op borstkanker

Eingerissene-Mundwinkel-trockene-Lippen-Diese-Krankheitssymptome-koennt-ihr-an-euren-Lippen-ablesen--opengraphImageWide-4e28f3e2Niet dol op sperma slikken? Misschien wordt het toch tijd het eens te overwegen. Recent onderzoek heeft namelijk aangetoond dat het regelmatig doorslikken van sperma de kans op borstkanker aanzienlijk verlaagd. Bij 74% van de 1000 proefpersonen die gedurende hun levensfase waarin ze de grootste kans op borstkanker hadden zijn na het wekelijks slikken geen kankercellen gevonden. 

Volgens de onderzoekers is het te danken aan het basische component putrescine, dat in grote hoeveelheden voorkomt in mannelijk sperma. Een doorbraak, want het is een enorm goedkoop geneesmiddel waar eenvoudig aan te komen is. Je hoeft alleen aan te bellen bij mannen. En dat is precies wat ze willen.

Sluipende feitjes
Is het je namelijk niet opgevallen dat er vaker dit soort feitjes over het internet heen sluipen? Over hoe geweldig het zaad van een man is? Een beetje dubieus dat pijpen altijd de oplossing is voor gezondheidsproblemen, is het niet? Het internet is een geweldig medium om je zin mee door te drijven. Door een bericht te schrijven over borsten vasthouden en sperma slikken, zijn er genoeg mannen die een extra argument hebben een meisje over te halen iets bij ze te doen.

Putrescine
Maar zijn die feiten wel waar? Misschien wel… Misschien niet. Maar let erop dat niet alle onderzoeksresultaten waar hoeven te zijn. Kijk naar mijn inleiding: ik heb die cijfertjes gewoon uit mn duim gezogen. En ik heb geen idee wat putrescine is, om eerlijk te zijn.

Misleidende informatie is snel geloofd: of het nu wel of niet als grap bedoeld is. En de gevolgen daarvan? Die verschillen. In ieder geval moeten we vraagtekens zetten achter deze grapjes op het web. Want hoe onderscheiden we echte informatie nog van de niet-info? Weet jij het? Help ons naar een idee om deze informatie te filteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *